DrinksFriendsTapas ⋆ FoodCocktailsWake Fun

Wakeboarden Sint-Katelijne-Waver
Wakeboard en Wakesurfschool
⋆ Haven van Kuurne

Ben je op zoek naar een onvergetelijke watersportervaring gelegen aan de oevers van de Leie in Kortrijk?
Je bent regio Sint-Katelijne-Waver, kom eens langs!
Wil je wakeboarden of wakesufen? Of maak je graag kennis met deze sport?
Welkom!

Dan is Wakeboardclub Batoo te Kuurne de perfecte plek voor jou!
Als erkende watersportschool en VZW bieden we lessen voor zowel wakeboarden als wakesurfen voor alle leeftijden en vaardigheidsniveau’s aan. Bij ons leer je niet alleen de juiste technieken, maar heb je ook gegarandeerd de tijd van je leven.

Professionele instructeurs staan klaar om jou te helpen de volgende stap te nemen in je wakeboardtricks terwijl jij geniet van het prachtige setting op en naast de Leie.

Lees verder om te ontdekken wat Batoo Kuurne je allemaal te bieden heeft!

WAT IS WAKEBOARDEN Sint-Katelijne-Waver?

Wakeboarden is een relatief nieuwe watersport die een combinatie is van snowboarden, skateboarden en waterskiën. Je staat op een speciaal ontworpen board dat met beide voeten vastzit aan een binding. Je wordt voortgetrokken door een Malibu-boot en maakt verschillende sprongen en tricks op het water. Wakeboarden is geschikt voor iedereen die van avontuur houdt en graag op het water is. Je hebt geen voorkennis nodig en de instructeurs zorgen ervoor dat je stap voor stap uitleg krijgt over de ideale lichaamspositie en -houding bij aanleren van tricks. 

Wakeboarden is een geweldige manier om plezier te hebben en tegelijkertijd te werken aan je balans, kracht en uithoudingsvermogen. Of je nu een beginner of een ervaren wakeboarder bent, bij ons ben je aan het juiste adres. Wacht niet langer en boek een les bij onze professionele instructeurs!

WAKEBOARDSCHOOL & WAKESURFSCHOOL regio Sint-Katelijne-Waver

Welkom bij dé wakeboardschool Batoo te Kuurne op een boogscheut van Sint-Katelijne-Waver!
Wij zijn dé plek om te leren wakeboarden, wakesurfen, (binnenkort foil boarden) en nog veel meer!

Of je nu een beginner bent of al gevorderd, bij ons ben je altijd welkom . Onze ervaren instructeurs, Maxime en Arthur, zullen je met veel enthousiasme en geduld begeleiden tijdens de lessen. Wij hebben materialen ter beschikking gesteld door onze sponsors, Leie Nautic en LF, zodat je je eigen spullen niet hoeft mee te nemen. Voor de wakeboard- of wakesurflessen kan je ervoor kiezen om een arrangement te kopen waarbij je vooraf een 10-rittenkaart aanschaft en €50 bespaart! Naast individuele lessen bieden wij ook lessen voor besloten groepen. Bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje of bedrijfsuitje.
Kom langs bij de Wakeboardcenter Batoo in Kuurne en ga de uitdaging aan op het water!

VOOR WIE ZIJN DE LESSEN?

Bij Batoo Wakeboardclub zijn de lessen geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in watersporten, ongeacht je ervaringsniveau. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, we bieden lessen en sessies voor elk niveau. We hebben instructeurs die opgeleid zijn om je de fijne kneepjes van het wakeboarden of wakesurfen te leren. Ook ben je bij ons aan het juiste adres als je in een besloten groep wilt lessen, bijvoorbeeld met vrienden, familie of collega’s. Zelfs kinderen vanaf acht jaar oud zijn van harte welkom bij Batoo. In lessen, sessies of ook wel rides genaamd van 15 minuten geven wij indien nodig uitleg over de techniek en tips die je kunnen helpen om sneller te leren. We werken met de nieuwste materialen en hebben variatie in onze cursusprogramma’s. Of je nu kiest voor een les, cursus of sessie, onze instructeurs staan klaar om jouw watersport avontuur te laten slagen!

ERVARINGSNIVEAU

We begrijpen heel goed dat iedereen op een ander ervaringsniveau zit als het gaat om wakeboarden. Of je nu nog nooit op een board hebt gestaan of al een ervaren boarder bent, onze lessen zijn op maat gemaakt om aan al jouw behoeften te voldoen. We hebben ervaren instructeurs die op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends in de wakesport.

Als beginner begin je met de basisprincipes van het wakeboarden en krijg je de juiste technieken onder de knie. Voor gevorderde boarders hebben we meer uitdagende lessen waarbij we werken aan verbetering van jouw trucs en skills op het water. Onze instructeurs zijn er om jou te begeleiden en jouw doelen te helpen bereiken. Of je nu net begint, of je skills naar een hoger niveau wilt tillen, bij ons in Batoo ben je aan het juiste adres. Kom je uit de regio Sint-Katelijne-Waver, passeer dan maar eens gerust en kom eens kennismaken.

LESDUUR, SESSIES EN RIDES VAN 15 à 20 MINUTEN

Bij Batoo Wakeboardclub Sint-Katelijne-Waver hanteren we verschillende lesduur tijdens onze lessen en sessies. Een sessie bestaat bij ons uit meerdere momenten; als wij over sessie duur praten hebben we het over het algemeen over de watertijd. Wij hanteren en streven bij lessen of sessies 15 minuten watertijd. Dit heeft te maken met het feit dat we tijdens de les meer uitleg zullen geven, wat ook tijd kost. De totale duur van het watersporten is afhankelijk van het aantal personen, maar voor twee personen kun je een uur als totale tijd aanhouden. Dit komt omdat je nog even moet inschrijven op onze locatie en naar de boot moet verplaatsen om vervolgens naar de watersportzone te varen.
Wij, als instructeurs zijn er om je te helpen het meeste uit je ride te halen.

INSTRUCTEURS, LESGEVERS EN KAPITEINS

Onze instructeurs bij Batoo zijn allemaal ervaren en gedreven als wakeboard/waterski-instructeur. Maxim, de oprichter van de school in Kuurne, is zelf een gepassioneerde wakeboarder die van zijn hobby een erkende wakeboardschool Batoo heeft gemaakt.
Bij deze club, Batoo krijg je les van begin tot eind, of je nu een complete beginner bent of al ervaring hebt en je doelen wilt verbeteren.

Onze instructeurs hebben altijd de nieuwste Malibu wakeboardboot en wakeboardmateriaal beschikbaar, dit voor verschillende niveaus en ervaringsniveaus. Of je nu wilt wakeboarden, wakesurfen (of in de toekomst toe  Foil-boarden), onze instructeurs zijn er om jou te helpen je doelen te bereiken.

WAKEBOARDEN regio Sint-Katelijne-Waver

Wakeboarden is een geweldige watersport die je echt eens moet proberen! Bij wakeboardschool Batoo leer je hoe je op een board over het water kunt glijden en de golven kunt berijden. Het is een unieke combinatie van waterskiën, skateboarden en snowboarden, dus als je van deze sporten houdt, is wakeboarden zeker iets voor jou. Bij onze school kun je lessen volgen op elk niveau. Of je nu een beginner bent die nog nooit eerder heeft gewakeboard, of een professionele watersporter die zijn vaardigheden wil verbeteren, onze ervaren instructeurs staan voor je klaar. Onze rides duren gemiddeld 15 minuten en je krijgt persoonlijke en volledige aandacht van je instructeur.

Bovendien kun je bij ons ook wakesurfen en (misschien binnenkort) foilboarden proberen!
Wij bieden lessen aan voor individuen, maar ook voor besloten groepen, zoals bedrijfsuitjes.

Dus waar wacht je nog op?
Kom snel langs bij wakeboardschool Batoo en ervaar zelf hoe geweldig het is om op het water te wakeboarden!

WAKESURFEN regio Sint-Katelijne-Waver

Wakeboarden is een ontzettend leuke sport waarbij je over het water gesleept wordt op een wakeboard, vergelijkbaar met snowboarden maar dan op het water.
Maar wat dacht je van wakesurfen?
Dit is een relatief nieuwere watersport die steeds populairder wordt en waarbij je zonder touw achter een boot kunt surfen op de golven die de boot genereert. Bij wakeboardschool Batoo bieden we wakesurflessen aan op de Malibu-boot zodat zelfs de zwaarste surfers zonder touw kunnen surfen. Het is super leuk en voor alle leeftijden toegankelijk, zelfs als je nog nooit eerder op een surfplank hebt gestaan. Maxim heeft veel ervaring en zorgt steeds voor een veilige en leuke omgeving om het wakesurfen te leren. Dus als je wilt genieten van een dag op het water en een nieuwe watersport wilt uitproberen, kom dan langs naar Batoo voor wakesurflessen en ontdek je innerlijke surfer!

Dus waar wacht je nog op?
Kom snel langs bij wakeboardschool Batoo en ervaar zelf hoe geweldig het is om op het water te wakeboarden!

FOILBOARDEN? HOPELIJK BINNENKORT regio Sint-Katelijne-Waver!

Foilboarden is een relatief nieuwe watersport en wordt steeds populairder. Het idee achter foilboarden is dat je met een kleine vleugel onder je board door het water glijdt. Hierdoor wordt er minder weerstand geboden en kun je hogere snelheden bereiken. Het vergt wel wat oefening om goed te kunnen kan foilboarden maar met de juiste instructies en begeleiding kan iedereen het leren!

Bij ons kun je misschien binnenkort terecht voor foilboardlessen. De lessen zijn ontworpen om je stap voor stap te begeleiden in het foilboarden en bieden een veilige en gestructureerde manier van leren aan.

De instructeurs zijn professioneel, hebben jarenlange ervaring en geven les aan zowel beginners als gevorderden. Leer alles over hydrodynamica, boardgedrag en de benodigde vaardigheden om succesvol te leren foilboarden!

Dus waar wacht je nog op?
Kom snel langs bij wakeboardschool Batoo en ervaar zelf hoe geweldig het is om op het water te foilboarden!

BESLOTEN GROEPEN

Er zijn ook lessen beschikbaar voor besloten en grotere groepen. Dit houdt in dat je met je eigen vriendengroep, familie of collega’s kan genieten van een privé-les in wakeboarden, wakesurfen, of (binnenkort) foil boarden regio Sint-Katelijne-Waver.

Dit is niet alleen gezellig, maar ook handig als je met een groep mensen van verschillende ervaringsniveaus bent. Zo kan de les speciaal op jullie worden afgestemd en kan er genoeg aandacht aan ieder individu worden besteed. Een belangrijk voordeel van besloten groepen is dat je samen kan oefenen, tips en tricks kan uitwisselen, en elkaar kan aanmoedigen. Op deze manier wordt het leren van een nieuwe watersport een gezamenlijke ervaring en zal het nog leuker worden om deze sport onder de knie te krijgen. Dus nodig je vrienden of collega’s uit en ervaar samen de kick van het wakeboarden!

PRIJSINFORMATIE, ZIE SITE WWW.BATOOKUURNE.BE

Wij bieden verschillende prijspakketten aan voor onze lessen.
Als je met een groep van maximaal 8 personen bent, kunnen jullie samen genieten van een speciale prijs. Onze prijzen zijn inclusief brandstof, zwemvest, waterski’s, wakeboard, lesgever en BTW. We volgen alle veiligheidsrichtlijnen en nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van onze klanten altijd te waarborgen. Bij wakeboardschool Batoo geloven we dat iedereen de kans moet krijgen om te leren wakeboarden of wakesurfen, dus we bieden verschillende pakketten aan voor verschillende niveaus van ervaring.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen en pakketten. 

BEREIKBAARHEID

Wil je leren wakeboarden of wakesurfen en ben je op zoek naar een goede wakeboardschool?

Dan moet je bij Batoo Kuurne zijn! In onze school kun je terecht voor lessen en sessies van elk niveau. Maar hoe kom je bij onze club?

Gelukkig zijn ze goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en er zijn  voldoende parkeerplaatsen bij ons in de haven. We zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar voor vragen en om afspraken te maken. Dus laat je niet tegenhouden door de afstand en kom een keer langs voor een spannende watersportervaring op het water! Fun verzekerd!

WAAROM KIEZEN VOOR WAKEBOARDSCHOOL?

Als je op zoek bent naar professionele wakeboardlessen, dan is de wakeboardschool Batoo jouw beste keuze. Onze ervaren instructeurs bieden aangepaste lessen voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. We bieden lessen aan voor individuen en groepen, en al onze lessen vinden plaats op de Leie met helder zoetwater. Bij wakeboardschool Batoo nemen we veiligheid zeer serieus; onze instructeurs zijn gecertificeerd en we hebben alle benodigde uitrusting voor de sport. Bovendien bieden we lessen voor wakeboarden, wakesurfen en foil, zodat je kunt kiezen welke sport het beste bij jou past. Onze prijzen zijn eerlijk en redelijk, en we zijn gemakkelijk bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Bij wakeboardschool Batoo zorgen we ervoor dat je plezier hebt terwijl je leert, en dat je vertrekt met de persoonlijke vaardigheden die nodig zijn om jouw wakeboard- en wakesurfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met jouw spannende wakeboardavontuur!

CONTACTGEGEVENS EN LINK NAAR WEBSITE.

Bij wakeboardschool Batoo ben je op de juiste plek voor alle watersportervaringen die je maar kunt bedenken! Of je nu wilt wakeboarden, wakesurfen, of foilen, onze instructeurs zijn er om je te helpen. Onze lessen zijn beschikbaar voor alle ervaringsniveaus en bieden gepersonaliseerde instructie om jouw unieke stijl te ontwikkelen. Je kunt kiezen voor privé- of groepslessen en onze tarieven zijn zeer betaalbaar.

En als je je zorgen maakt over bereikbaarheid en parkeren, maak je dan geen zorgen! Onze school is gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Bovendien zijn we het hele jaar door open en bieden we zes dagen per week lessen aan. Als je meer informatie wilt over het boeken van lessen of de verhuur van uitrusting, bezoek dan onze website of neem rechtstreeks contact met ons op via onze telefoonnummer of e-mailadres. Laten we samen het water op gaan en genieten van een onvergetelijke ervaring bij wakeboardschool Batoo!

Met dank aan